Doom megjelenési dátum, videó

Az utóbbi időben egyre több hír látott napvilágot az idén megjelenő Doom kapcsán. Legfőképpen persze az, hogy már megvan a megjelenési dátum, ami nem más, mint 2016. május 13. (ami véletlenül pont péntek 13 lesz). A játék egyszerre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS 4-re.

A gyűjtői kiadás is ezen a napon kerül a boltok polcaira, mely tartalmaz egy 30 cm-es műanyag Revenant világító, forgó turbinára állított bábut (a rakétás csontván lett az idei Doom arca :)), egy exkluzív metál dobozt és természetesen magát a játékot. A Doom gyűjtői kiadása Európába 129,99 eurós áron fog érkezni (a Magyarországi árról még pontos információ nincs, de ez átszámítva ~40,000 Ft). Akár a gyűjtői kiadás akár a hagyományos megrendelése esetén jár egy Demon Multiplayer Pack, ami tartalmaz exkluzív cuccokat a multiplayerhez, mint például fegyverszínezések, skinek, három id logo, plusz páncélzatok, stb., ami egyedibbé teheti a játékost a multiplayer során.

Nem csak a megjelenési dátum került napvilágra, hanem egy új trailer is, ami a játék single player kampányát hivatott promózni. A trailer pörgős, véres, igazi Doom hangulatot áraszt! Már nem számolom, hogy hányszor néztem meg. :)

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólok