Partnereink

donSzundhy (Kollár Ákos) személyes oldala. Itt mindent megtudhattok róla, továbbá az ő Mozgi-Studiójáról is, mely a hangszerkesztést és a jó hangok készítését tartja szem előtt az olyan emberek számára, akiket valamiféle betegség következtében mozgáskorlátozottaknak nyilvánítottak. Szép és példa értékű próbálkozás. A Doom 3 Resurrection of Evil szinkronját már ebben a stúdióban vettük fel! Reméljük sikerülni fog a terv!

A Magyarítások Portál már nagyon sokszor segített nekünk reklámozni a szinkronmunkáinkat, ezért mindeképpen jár a banner és a pacsi.

freddyD, a Rossz PC Játékok Sorozat alkotója is szerepet vállalt a Doom 3 szinkronban és segítségével sikerült új önkénteseket is toborozni a szinkronhoz. Támogatását köszönjük!

Rossz PC Játékok Sorozat
2007 április 16 - 2011 február 16

freddyD megkért, hogy vegyek részt egy amatőr hangjátékban. Természetesen nem sokat gondolkoztam a felkérésen és igent mondtam. Így született meg a Gyilok-Gép című hangjáték, amiről bővebben az alábbi linken olvashattok és természetesen itt is tölthetitek le.

A GTA 3 szinkronizálóinak honlapja, akik PhotoShop tudásukkal segítették és szebbé tették a hababa.hu oldal dizájnját.

Az Otherworld.hu egy remek oldal, ha játék vagy filmkritikákra vagytok kíváncsiak. Ezen az oldalon készíti kritikáit Zoly is, aki a Doom 3 RoE szinkronban is szerepet vállalt.

A GameStar egy nagyon jó PC-s játékokkal foglalkozó magazin és amikor még anno írtam nekik, hogy kellene egy kis segítség a Doom 3 Szinkron reklámozásával kapcsolatosan szinte rögtön kirakták a hírt.