2009 második félév

Ez az időszak legfőképp a Doom 3 Szinkron kiadásáról szólt. De a szinkron kiadása előtt még volt pár dolog amin változtatni kellett. A Shout Box újjáépítése után a fórum kapott új köntöst. Egy fekete-piros dizájnra gondoltam, ami illik az oldalhoz, ám hű marad a régihez is. Szerintem ezt a problémát sikerült orvosolnom, nekem a fórum kinézete nagyon tetszik és még egy darabig szeretném így is hagyni, ahogyan a Shout Boxot is. A nyár folyamán bővült a galéria is. Omisban töltött nyaralásunkról rengeteg kép került fel, és ez lett a galéria legtöbb képpel rendelkező bejegyzése.
Került fel egy táblázat is, amiben ismét szemléltetni kívántam a szinkronból megmaradt/elkészült pályákat. Ezt mindig a főoldalon olvashattátok. A kiadás előtt hetekben pedig néhány fan work-öt is sikerült találnom a neten, amiket közszemlére is tettem. Jól eső érzés volt, hogy vannak emberek, akik már ennyire várják a szinkront. És 2009 szeptember 19-én kiadtunk kezeink közül az 5 éve dédelgetett projectet. Ez alkalomból nyílt egy új, ezzel foglalkozó topic a fórumban és egy új szavazás is kezdetét vette. Bekerültek a blogba is a legújabb fejlemények és rengeteg oldalra kerültünk ki hírként. Kint voltunk a Magyarítások Portálon, FreddyD oldalán és az Otherworld.hu oldalon is. Nagyon szépen köszönjük!
Ebben az időben megnövekedett az oldal látogatottsága, aminek sajnos volt egy árny oldala is. Ezek pedig a spamok voltak. A Shout Boxba bárki írhatott, nem volt regisztrációhoz kötve. Nem is voltak vele gondok, robotok nem írtak bele, egészen eddig. Rengeteg, napi 20-30 kéretlen bejegyzés érkezett a blogba és sajnos sehogy sem tudtam javítani ezt a hibát. Nagy bánatomra, de be kellett azt vezetnem, hogy a Shout Boxba csak regisztrált tagok írhassanak. Ezzel meg is szűnt a probléma és az oldal ismét mentes volt a különféle szemetektől. Lezártam egy szavazást is, melyben azt kérdeztem tőletek, hogy hogyan is tetszik az új oldal. A szavazók több mint a fele mondta azt, hogy nagyon tetszik nekik az oldal, aminek én nagyon örültem. A zh-k és szinkron közepette jutott idő a szórakozásra is. 2009-re is jutott kicsiny hazánknak egy hétvége Tiesto bácsival. A koncerten természetesen ott voltunk és rengeteg kép készült. Ezek közül a képek közül töltöttem fel pár képet a galériába november elején.
Pár nappal később készítettem egy új index oldalt. Nem volt nagy szám az előző és az oldal újításakor arra nem szántam elég időt és figyelmet. Ha emlékeztek még egy ilyen meteoros kép volt berakva háttérnek mozaikba, felette 2 sor szöveg, belépés gomb, meg az általam összetákolt flash banner alul. Na ezen szerettem volna egy kicsit változtatni. Sokat nem is tudtam, mert be kell hogy valljam ez a díszítgetés, meg képszerkesztés sajnos annyira nem az én műfajom. Igyekszem pótolni eme hiányosságomat, de addig nézzétek el és fogadják el azt, amit nyújtani tudok. Találtam neten ilyen online képszerkesztős cuccot és azzal elkészítettem az új index oldalt. Valamivel dizájnosabb, valamivel szebb, de semmivel sem komplexebb, mint az előző. De szerintem ez akkor is veri az előzőt (amit valójában annyira nem is nehéz).
Aztán jött az év vége, karácsony, szilveszter. Szilveszterkor bevált szokás nálam, hogy összegzem az évet, statisztikákat teszek közzé, esetleg azokhoz is fűzök 1-2 hozzászólást. Ebben az évben is így tettem.

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólok