2010 második félév

2010 szeptember első napjaiban feltöltöttem az oldalra a tárgyév utolsó általam készített kis mixét, amiben egy kis stílusváltást is eszközöltem. Ugyanis ebben a darabban nem az általam megszokott trance stílusú számokat hallhatjátok, hanem rámentem a "nyár slágereire" és ezáltal igyekeztem egy kis pörgős, kis bulizgatós mixet összehozni. 2010 ősze egy kicsikét másról szólt, mint eddig. Igyekeztem 1-2 érdekes dolgot összegyűjteni és publikálni számotokra. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az idei Quakecon konferencián sem láttunk egyetlen 1 képet sem a készülő Doom 4. részéről. Szó volt arról is, hogy a pesti metróknál annyira nem is kijátszani az ellenőröket, akár még egy narancsságra szalag is elég lehet. Ejtettem pár szót nagyon röviden a mesterséges intelligencia helyzetéről és mikor érjük el azt a szintet, amikor már nem tudjuk eldönteni a velünk akármilyen chates felületen beszélő félről, hogy az tényleg-e ember, vagy csak gép. Erre egy nagyon jó magyar próbálkozás a már évek óta működő Lafoxka. Belepillantottunk a Mozilla okostelefonjába, ami ugyan még csak egy koncepció, de ha esetleg a közeljövőben el is készül, biztosan vevő leszek rá. Egy csokorba gyűjtöttem nektek a világ leghasznosabb weblapjait is. E honlapok segítségével meg tudtuk nézni, hogy be van-e kapcsolva a gépünk, van-e éppen internetkapcsolatunk, sötét van-e már kint, avagy elpusztította-e már a részecskegyorsító a világot. De akit az érdekelt, van-e ma MÁV sztrájk, vagy, hogy milyen nap van ma, vagy esetleg nincs-e még Karácsony, az is választ kapott a kérdéseire.
Megünnepeltünk a Caps Lock nemzetközi napját és ejtettünk 1-2 szót a felsőoktatási törvény körülötti kavarásokról.
De hogy szórakozás is legyen a dologban, október végén beültünk megnézni a Fűrész 7. részét, természetesen 3D-ben, majd erről egy rövid kritikán belül be is számoltunk nektek.
Aztán novemberben elkezdődött a Doom 3 Resurrection of Evil szinkronra való toborzás (a szinkronról sokkal részletesebben a blogban tudtok majd olvasni).
Idén is volt Mikulás, Karácsony és megünnepeltük a Szilvesztert is. Az ünnepekre természetesen az oldal is felkészült. Ünnepi köntöst kapott az egész oldal, beleértve a fórumot is. Egy kis karácsonyfa, egy kis hóesés, hogy minden szép legyen.  Ahogy lenni szokott, az évzáró cikket Szilveszter napján tettem közzé, amiben elkalauzoltalak titeket a számok világába. Megnéztük, hogy alakult hónapról hónapra az oldal látogatottsága, mely témák érdekeltek titeket leginkább és milyen böngészővel olvasgattátok az oldalt. Januárba visszaállt az oldal dizájnja a jól megszokottra és innentől egy jó darabig teljes gőzzel szinte csak a Doom 3 RoE szinkron körül forgott a téma.

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólok