2012 első félév

2012 elejét a Magyarítások Portálra való kikerüléssel kezdtük, ugyanis 2011 Karácsonyán elkészült a Doom 3 RoE szinkron második trailere. A Portálon és a YouTube-on rengeteg negatív/pozitív visszajelzést kaptunk, melyek közül az építő jellegű kritikák nagyban segítették munkánkat.

2012 január 28-án 7 éves lett a Hababa.hu!

2012 februárjában publikálásra került egy kis éneklős videó, amiben a Doom 3 RoE felvételei közben Borka Hajnalka és Tóth Márton megmutatta, hogy nem csak a szinkronizáláshoz, hanem az énekléshez is értenek. Plusz ebben a hónapban véglegesítettük a Doom 3 RoE szinkront! Továbbá hónap végén lezártuk azt a szavazásunkat, melyben a Doom 3 Szinkron minőségéről kérdeztünk titeket. 59.1%-otok a lehető legmagasabb fokozatot, az 5-öst adta a szinkronnak, 26.1% pedig a 4-es fokozatot adta az ötös skálán.

2012 március elsején a harmadik trailer kiadása után pár órával feltöltésre került a Doom 3 RoE szinkron! A szinkron reklámozásában ismét számíthattunk a Magyarítások Portál segítségére és freddyD is kihírezett minket a blogolkodom.blog.hu blogjára. Új szavazás indult útjára, melyben a RoE szinkron minőségére voltunk kíváncsiak a ti szemszögetekből. Március végéig a RoE szinkront csak a Hababa.hu oldalon keresztül 955-en töltötték le, ami körülbelül 25.31 GB RoE szinkron által forgalmazott adatmennyiséget jelentett.

Áprilisban ÁjgorB25 Doom 3 végigjátszás sorozatát kezdtem el a lap keretei között bemutatni nektek, amit én is rendszeresen megtekintek.

Májusban ÁjgorB25 szólt, hogy valaki módosította a Doom 3 RoE szinkron tartalmát és úgy gondolta, hogy a szinkron jobb lesz úgy, ha a fegyverek is magyar hangon szólalnak meg. Meg kell, hogy mondjam a készítő nagyon profi munkát végzett. Sikeresen kicserélte az itt lévő zip fájlt a sajátjával, majd az exe buherálásával el is készült az "új" telepítő. A jövőben erősíteni kell az oldal védelmét, hogy az ilyen illetéktelen behatolások ne nagyon történhessenek meg.

Májusban és júniusban 2 új mixet töltöttem fel az oldalra, ezek voltak rendre a Tiesto ForEver és folytatása, a Tiesto ForEver2, amiben az akutális Tiesto féle trance zenéket ötvöztem a régebbiekkel, amiből aztán egy egész jó kis egyveleg alakult ki. Aki kedveli a stílust, annak csak ajánlani tudom eme két mix meghallgatását.

Volt egy kis kavar a galériában, ugyanis néhány album nem volt elérhető, ezek javításra kerültek. Plusz a nagyon régi mixek (2007, 2008) az oldalról eltávolításra kerültek, helyt adva az új tartalmaknak.

Nincsenek hozzászólások

Hozzászólok